Tlf: 69 12 69 00   –  Se åpningstider
SPA, trivsel og velvære
Beskrivelse:
SPA og velvære-avdeling

Varighet:
Valgfritt

Intensitet:
Svært lav

Passer for:
Alle

Del:
Påmelding
Påmelding-
Øvrige timer
Treningsbeskrivelser
SPA-avdeling

Vi kan tilby både egen SPA-avdeling og egen velvære-avdeling i flotte og moderne omgivelser. SPA avdelingen kan tilby alt fra massasje-stoler, infrarød badstue, standard badstue, dusjer, fotbad og solarium i våre flotte garderober. For mange er det like viktig å kunne bruke treningen som en måte å koble ut hverdagen, stresse ned og ta vare på seg selv. Dette er noe vi på Sports Club Sarpsborg ønsker å tilrettelegge for slik at du som medlem kan få maks ut av ditt helsetilbud.

Og nettopp stress, som fører til stive kropper, dårlig blodsirkulasjon, hodepine, betennelser m.m. Derfor har vi nå introdusert og økt vårt velvære-tilbud. Her kan du få alt fra vippe-extensions, til ulike typer massasje, fotpleie, voksing i vårt egne avdeling. Dette kan ofte også kombineres med andre helsetilbud, som tilrettelagt trening, fysioterapi, personlig trening, mental trening, yoga og bruk av SPA-avdelingen.

Få maks ut av din Sports Club Sarpsborg-opplevelse! Du starter med en en gratis kaffe i kaffekroken for å stresse ned sammen med andre trivelige ansatte og medlemmer. Deretter du går inn i vår flotte garderobe og gjør kroppen klar for trening med vår infrarøde badstue fører du skifter til treningstøy, da du nå f.eks. skal være med på en av våre gruppetimer. Nå har kroppen blitt utfordret nok, så vi har nå behov for litt restutisjon etter en tilrettelagt treningsøkt og lang dag. Du tar da først et fotbad, en liten badstue og en deilig dusj. Du har allerede booket en halvtime massasje, som da avslutter "økten" med. Før du du drar hjem så bør vi tilfredsstille litt mer av vårt sosiale behov, så du tar en ny gratis kaffe sammen med vår inkluderende gjeng i kaffekroken.

Kun på Sports Club Sarpsborg - hvor de aller fleste tilbud er samlet på et sted
Relaterte treningstimer
Relaterte Nyheter
Uansett hvilken motivasjon du har for å begynne å trene, kan Sports Club Sarpsborg bistå deg og hjelpe deg til å nå dine mål.
Golfsimulator på SCS
11.04.2023 12:56
Les mer
Nyhet!
Stengt
12.03.2020 15:29
Stengt mandag
22.04.2018 12:08
Mai-kampanje
23.05.2017 21:00
sittestilling
29.04.2017 23:09
Lær&Tren
19.01.2017 21:37
Atrose
29.10.2016 23:10 
GRATIS PERSONLIG HELSEPLAN
Kontakt oss i dag, og vi gir deg en uforpliktende helse-kartlegging (personlig helseplan) til en verdi av kr. 500,-
En personlig helseplan hjelper oss å tilrettelegge et riktig tilbud for deg,
slik at du øker sannsyngheten for at du skal nå dine helsemål.
JEG ØNSKER EN PERSONLIG HELSEPLAN
Bli medlem