Tlf: 69 12 69 00   –  Se åpningstider
Medlemskap
Vi tilbyr medlemskap som tilfredsstiller de aller fleste behov. Med våre 3000m2 store lokaler midt i sentrum, med tilbud for alle aldre og interesser, så håper vi at vi kan tilby også det du trenger for å finne motivasjonen og treningsgleden. Ta kontakt for en omvisning og et tilrettelagt tilbud for deg og ditt behov.
Bli medlem du også
Meld deg inn

Sports Club Sarpborg: hos oss er trening gøy

Med et bredt tilbud og god oppfølging, i flotte lokaler, med et svært inkluderende og hyggelig miljø - håper vi at vi kan hjelpe deg å finne treningsgleden og hjelpe deg med å nå dine helsemål.
Vi strever hver dag for å utvikle våre tilbud og bedre trivselen for at våre medlemmer skal få mer enn forventet av medlemskapet. Dessverre kommer vi aldri til å være et perfekt treningssenter, men vi håper at totalen du tilbys får deg som medlem til å føle stolthet og spesiell hver gang du går inn i våre lokaler. For en uforpliktende titt eller for andre henvedelser, så håper vi at du tar kontakt med oss.
scs79
Sports Club Sarpsborg
vårt mål er at du når ditt! 
13661876_10154473346647526_1739055885247139516_o
"Sports Club Sarpsborg strever hver dag for at du skal få et variert treningstilbud, av høyeste kvalitet. Vi kommer aldri til å bli perfekte, men vi gjør det vi kan for at du skal få mer enn du forventer som medlem, samt trives såpass godt at treningen blir noe du gleder deg til og ønsker å fortsette med resten av livet."

Joachim TANGEN


Sports Club Sarpsborg har stort fokus på det sosiale, kunnskap, tilbud og trivsel. Vi skal tilby mye mer enn kun å være et treningssenter. Vårt mål er at du som medlem føler deg inkludert og stolt av å være medlem hos oss. Derfor arrangerer vi stadig morsomme eventer, innsamlingsaksjoner, fester, grilling, nye investeringer/forbedringer, quiz og andre sosiale sammenkomster.
GRATIS personlig helseplan
Kontakt oss i dag, og vi gir deg en uforpliktende helse-kartlegging (personlig helseplan) til en verdi av kr. 500,-
En personlig helseplan hjelper oss å tilrettelegge et riktig tilbud for deg, slik at du øker sannsyngheten for at du skal nå dine helsemål.
Jeg ønsker en Personlig Helseplan
Bli medlem
Hvorfor velge oss?
Sportsclub har plass til alle, og har et omfattende treningstilbud. Her er alle velkommen ung eller senior. Vi står klar til å hjelpe deg og motivere deg.
Vi har Norges best utstyrte treningssenter - senest oppgradert sommeren 2015.
Vi har barnepass inkludert i treningsabonnementet.
Vi tilbyr gratis treningsveiledning til alle medlemmer.
Vi har svært dyktige og sertifiserte treningsinstruktører med bred erfaring.