Tlf: 69 12 69 00   –  Se åpningstider
Personlig Helseplan
eldre

1 - 2 - 3 - livsstil!


Over 80 % av Norges befolkning går under kategorien lite eller ikke aktiv. Dette er noe mange ikke forstår, da stort sett alle forstår viktigheten av å holde seg i form. Problemet mange sliter med er å finne riktig tilbud som passer og som motiverer over tid. De fleste har lyst til å komme i gang, men trenger bare et spark bak for å vite hvor man starter. Og så er det mange som har en eller annen plage som gjør at vi ikke helt vet hva vi kan gjøre uten å forverre situasjonen. Derfor ønsker vi å kartlegge alle våre nye medlemmer / og evt. eksisterende medlemmer slik at du er sikre på at alle får en trygg og god start, med riktig treningstilbud og riktig hjelp.

En personlig helseplan innebærer at du sammen med en medlemsrådgiver går igjennom en kartlegging. Dvs. at vi ser på din helsesituasjon, dine mål, interesser etc. for at vi skal kunne tilby deg det treningstilbudet som passer deg, og som motiverer deg. Bredden på våre tilbud når ut til de aller fleste, og vi tilbud som passer for alle fra 6 uker og opp til vår eldste på snart 94 år. Lav-terskel-tilbudet har stadig økt, men samtidig har vi økt satsingen på de som har kommet noe videre og/eller satser aktivt. Uansett mål, så finner vi det tilbudet du motiveres av, og treningen skjer med folk som du kan relatere deg selv til. 

Det er viktig for oss at du trives og føler deg vel. Derfor har vi et ujålete og inkluderende miljø, som passer best for deg som har større fokus på trivsel enn på å ha de dyreste og mest tettsittende klærne.

Et sunt og trivelig miljø, med variasjon og kvalitet i tilbudene fører til økt sannsynlighet for at du vil klare å få fysisk aktivitet inn som endel av ukesplanen din. Og husk at dette er din viktigste prioritering. Fysisk aktivitet er den beste medisinen for en bedre helse for de aller fleste av oss.
Kontakt oss
Bestill personlig helseplan
Relaterte nyheter
Teens%20club%20logo
31.08.2021 10:02
Vi satser på ungdommen
Les mer
morgenfuglen%20poster%202021
22.06.2021 22:22
Bli med på årets golfeventyr - Morgenfuglen
Les mer
hjertetrim
31.05.2021 22:10
Stadig bedring i Covid-19 situasjonen gjør at vi nå kan åpne ytterligere tilbud
Les mer
a%CC%8Apningstider%20i%20julen%202020
15.12.2020 16:35
Åpningstider i julen og nyttår
Les mer
Relaterte sider
Fysioterapi og behandling
Massasje og velvære
GEN-test
Kroppskanning og testing
Roede-kurs
Riccochet / squash
Personlig Trening
Kosthold
Personlig Helseplan
Treningsveiledning
Barnepass
Gruppetrening
Teens Club
Team / Small Group Training
Trening for alle
Uansett hvilken motivasjon du har for å begynne å trene, kan Sports Club Sarpsborg bistå deg og hjelpe deg til å nå dine mål.
Se treningstilbud
Meld på
GRATIS PERSONLIG HELSEPLAN
Kontakt oss i dag, og vi gir deg en uforpliktende helse-kartlegging (personlig helseplan) til en verdi av kr. 500,-
En personlig helseplan hjelper oss å tilrettelegge et riktig tilbud for deg, slik at du øker sannsyngheten for at du skal nå dine helsemål.
Motta min uforpliktende gratistime