Tlf: 69 12 69 00   –  Se åpningstider
Om oss
Sports Club Sarpsborg har over 35 år utviklet konseptet til å tilby alt fra fysioterapi, personlig trening, treningssenter, egen velvære-avdeling m.m. Våre lokaler ligger sentralt beliggende i Sarpsborg sentrum, og kan tilby egne gratis parkeringsplasser til alle våre medlemmer, pasienter m.m.
Ta kontakt
Meld deg inn

SPORTS CLUB SARPBORG: TRENING FOR ALLE!

Uansett hvilken motivasjon du har for å begynne å trene, kan Sports Club Sarpsborg bistå deg og hjelpe deg å nå dine mål.
Nybegynner eller erfaring, motivert eller ikke - vi har de fleste tilbud som du trenger for å komme i gang og for å tenke langsiktig med treningen/helsen. Det er aldri for sent, og vi trener alle for en bedre og mer energisk alderdom. 
spinning%20sarpeauksjonen
Sports Club Sarpsborg
vårt mål er at du når dine mål! 
13661876_10154473346647526_1739055885247139516_o
"Sports Club Sarpsborg strever hver dag for at du skal få et variert treningstilbud, av høyeste kvalitet. Vi kommer aldri til å bli perfekte, men vi gjør det vi kan for at du skal få mer enn du forventer som medlem, samt trives såpass godt at treningen blir noe du gleder deg til og ønsker å fortsette med resten av livet."

Joachim TANGEN


Sports Club Sarpsborg har stort fokus på det sosiale, kunnskap, tilbud og trivsel. Vi skal tilby mye mer enn kun å være et treningssenter. Vårt mål er at du som medlem føler deg inkludert og stolt av å være medlem hos oss. Derfor arrangerer vi stadig morsomme eventer, innsamlingsaksjoner, fester, grilling, nye investeringer/forbedringer, quiz og andre sosiale sammenkomster.
GRATIS personlig helseplan
Kontakt oss i dag, og vi gir deg en uforpliktende helse-kartlegging (personlig helseplan) til en verdi av kr. 500,-
En personlig helseplan hjelper oss å tilrettelegge et riktig tilbud for deg, slik at du øker sannsyngheten for at du skal nå dine helsemål.
Jeg ønsker en Personlig Helseplan
Bli medlem
Kontakt oss
Adresse
Sports Club Sarpsborg
St. Marie gate 42
Postboks: 304
1706 Sarpsborg
KOntakt oss
Tlf: 69 12 69 00
Epost: kontakt@sportsclubsarpsborg.no
Ta kontakt
kontortid
Henvendelser angående fakturering, oppsigelser og annet relatert til din avtale gjøres i kontortid: 8 – 16 alle hverdager. Lørdag og søndag: stengt. Se kundeservice for mer info