Tlf: 69 12 69 00   –  Se åpningstider
Fysioterapi
16388666_10102211430158325_1408805829_o
Fysioterapi

På Sports Club Sarpsborg har vi vært så heldige å kunne tilby fysioterapi i 35 år. I dag består teamet vårt av 5 svært dyktige fysioterapeuter, hvorav 2 jobber med driftstilskudd og 3 jobber helprivate. Våre helprivate fysioterapeuter tar i mot raske timebesitlling, og du slipper ventetid. 

Hva er en fysioterapeut?
Fysioterapiutdanningen er en 3-årig bachelorutdannelse med inngående kunnskap om kropp, sykdomslære, og rehabilitering. Vi streber etter å se pasientens helhetlige situasjon, og kan også en del om å endre atferd og livsstil. 

Vi benytter mange ulike teknikker for at du skal kunne bruke kroppen din med minst mulig smerter. Målet er at du skal øke kunnskap om egen kropp og få trygghet til å bruke den. 

Hos oss på SCS finner du 5 fysioterapeuter med ulike kurs, erfaring, kunnskap. Vi har både de som kan ta i mot pasienter med rekvisisjon og private (med garantert maks 2 døgns inntak).

Hvem bør velge fysioterapi?
Har du en diagnose, fysisk plage, er nylig operert, skal opereres vil veldig sannsynlig en fysioterapeut hjelpe deg. I enkelte tilfeller kan man få behandling på rekvisjon og kun betale en egenandel, men da er ofte ventetiden lang. Egenandelen er også såpass høy, at man like gjerne kan velge en privat oppfølging da man ofte ikke trenger så det antallet behandlinger som gjør at man overstiger egenandelen. Så lenge du bare har en mindre alvorlig plage /sykdom eller en kjent diagnose så vil en fysioterapeut kunne avgjøre hva som vil kunne passe deg i forhold til behandlingstype og/eller treningsprogram.

Hvorfor betale for fysioterapi?
Helsen er det viktigste vi har for trivsel og fleksibilitet i hverdagen. Trivselen reduseres i samsvar med en redusert helse. Derfor anbefaler vi at du i de fleste tilfeller tar kontakt med en fysioterapeut om du har en mindre eller større diagnose/helseplage. Ofte skal det kun mindre justeringer til, eller man trenger kun noen enkle øvelser for å redusere smerten. For andre vil man kanskje ha godt av en fysioterapeut som tester, foretar en kroppskanning og følger en opp resten av livet - for å kunne få maks ut av hverdagen, samt få den nødvendige guidingen/oppfølgingen til å kunne leve med minst mulig smerter.

Hvem passer fysioterapi for?
Har du en kronisk sykdom, fysisk svakhet, fysiske plager, vondter, skjevhet, skal/har operert o.l. så vil sannsynligvis en fysioterapeut være til god hjelp. Fysioterapeuter er noe vi på SCS har tilbud sarpinger i over 35 år, med svært tilfredstillende resultater. Mange har også brukt fysioterapi som en "kick-start" på en livstillsendring. 

Hvordan går jeg frem når jeg ønsker PT/fysioterapi?
TA kontakt! Altfor få velger å å hjelp med smerter etc i dag, til tross for stadig økt kunnskap og fokus på at smerter reduserer livskvaliteten og trivselen i hverdagen. Er du usikker, så ta kontakt med resepsjonen, slik at de kan gi deg en kort gjennomgang. Eventuelt, så anbefaler vi deg å ta kontakt med våre medlemsrådgivere som guider deg til riktig fysioterapeut, inkludert riktig oppfølgingsplan. Du kan naturligvis også kontakte fysioterapeutene direkte. De kan du nå de via e-post, eller direkte når du møter de på SCS.

Betaling
Betaling skjer stadig oftere via vanlig avtalegiro, og over en lengre periode. Grunnen til dette er redusert pris over tid, samt at oppfølgingen skjer ofte over en lengre og mer langsiktige tidsperspektiv enn tidligere. Dette har ført til både økt tilfredshet og bedre resultater. En livsstilsendring kan ta tid for mange, og i tyngre perioder er det bra å ha en som kan dra «lasset» sammen med deg.

Kan man prate med en fysioterapeut uten at det koster noe?
JA! Alle våre fysioterapeuter stiller gjerne opp på en samtale for å gå igjennom hva dette innebærer - helt uforpliktende og kostnadsfritt. Du kan få svar på alt du lurer på, og få en gjennomgang for å kartlegge behov, interesser, mål, helsesituasjon m.m. Snakk med oss, så kan vi booke en tid til deg.

Fins det andre alternativ for deg som ikke har råd til fysioterapi?
JA!
SCS tilbyr alltid gratis veiledning til alle våre medlemmer. Vi har også treningsveiledere som er fysioterapeuter. Denne personen vil alltid være din oppfølger og kontaktperson så lenge du er medlem på SCS. Den vil booke møter, passe på at du møter opp, ta kontakt med jevne mellomrom og sette opp standard treningsprogrammer for deg. 

Du kan også mot en ekstra kostnad sette opp et avansert/tilrettelagt treningsprogram/splitt program evt. inkludert gjennomgang og oppfølging, sette opp et kostholdsprogram, ta kroppsanalysetest, behandling, blodtrykktest, kroppskanning, ulike styrketeste m.m. om du har behov for dette.
Vi på Sports Club Sarpsborg er i dag veldig stolte av å kunne tilby hele 11 stykk kompetente, trivelig og svært dyktige medarbeidere. Du kan få tak i alt fra fysioterapi, personlig trening, treningsveiledning, massasje, fotpleie og andre typer velvære-tjenester.


Hva kan vi hjelpe deg med?
Individuell trening
Funksjonell trening
Balansetrening
Rehabiliteringstrening
Slyngetrening
Kinesiotaping
Ultralyd
Trykkbølgebehandling
Kroppskanning
Laser-behandling
Oppfølging
Treningsgrupper for ulike plager / livsstillsykdommer
Dry needling
Massasje

Tverrfaglig samarbeid
Behandlerne kjenner godt til hverandres kompetanse, og vi har en lav terskel til å sende videre hvis vi mener at en annen kollega er dyktigere på ditt problem. Fysioterapeutene har samarbeid med flere eksterne fagpersoner, som leger, osteopater, kostholdstrenere, rehabiliteringstrenere og kan henvise deg videre ved behov. 

Forsikring/Avtaler: 
Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap i forbindelse med utredning og behandling av pasienter som har helse-/behandlingsforsikring.
Vi har behandlingsavtale med flere av byens idrettslag. Ønsker ditt idrettslag å opprette en fordelsavtale med tilrettelagt tilbud, så har vi kompetansen, og tilgjengeligheten som skal til.

Den optimale "Sports Club Sarpsborg - metoden" for en bedre helse.
Via vårt brede tilbud og tverrfaglige team, så anbefaler vi at du benytter "muligheten" når du nå behøver fysioterapi med å komme i gang med treningen samtidig. 

Vi gjør dette ved å tilby den en uforpliktende prat med en av våre medlemsrådgivere. Da kartlegger vi helsessituasjonen, dine mål m.m. for at vi skal kunne skreddersy et langsiktig treningsopplegg for ditt behov, og dine mål. Etter møte vil en treningsveileder, fysioterapeut, kostholdsveileder eller personlig trener hjelpe deg på veien videre, alt etter ditt behov. Vi har svært god erfaring med dette, og ser at vi har høy andel av personer som faktisk kommer i gang med livsstilsendringen, og dermed redusere plagene / livsstillsykdommene pga en bedre helse, mer energi og gode rehabiliteringsøvelser og/eller behandlinger.


Ta kontakt om du har noen spørsmål! SCS skal bli best på variert tilbud, trivsel og kunnskap i Østfold :-)

For mer informasjon, se personlig trening, fysioterapi og Team-fysio.
 
Bestill en fysioterapi-time
Kontakt
Bestill time med personlig helseplan
Kontakt
Relaterte nyheter
godt%20voksen
27.04.2024 15:04
Hvorfor trene på treningssenter?
101679741_190459768860069_4564934775424417792_n
18.06.2023 20:31
Velkommen til årets Morgenfuglen - 1. juli
340566748_540657024888429_4904138284783436164_n
18.04.2023 23:22
Endelig! Nye lanseringer av våre Les Millsprogrammer
godt%20voksen
16.04.2023 14:05
Hvorfor trene på treningssenter?
Relaterte sider
Fysioterapi og behandling
Massasje og velvære
GEN-test
Kroppskanning og testing
Roede-kurs
Riccochet / squash
Personlig Trening
Kosthold
Personlig Helseplan
Treningsveiledning
Barnepass
Gruppetrening
Teens Club
Team / Small Group Training
Golfsimulator
Trening for alle
Uansett hvilken motivasjon du har for å begynne å trene, kan Sports Club Sarpsborg bistå deg og hjelpe deg til å nå dine mål.
Se treningstilbud
Gruppetrening
Meld på
Meld deg inn
GRATIS PERSONLIG HELSEPLAN
Kontakt oss i dag, og vi gir deg en uforpliktende helse-kartlegging (personlig helseplan) til en verdi av kr. 500,-
En personlig helseplan hjelper oss å tilrettelegge et riktig tilbud for deg, slik at du øker sannsyngheten for at du skal nå dine helsemål.
Motta min uforpliktende gratistime
Bli medlem