Tlf: 69 12 69 00   –  Se åpningstider
Vi tilbyr 3000m2 med ren treningsglede
halloween8
Østfolds bredeste trenings- og helsetilbud
Sports Club Sarpsborg har over 35 år utviklet oss til å kunne tilby et helt unikt og variert treningstilbud til våre medlemmer. Vi har gradiv vokst i størrelse og utvider stadig vårt helsetilbud for at du skal kunne tilfredsstille dine behov og finne tilbudet som passer deg. Variasjon, tilgjengelighet og og motiverende og inkluderende personale gjør at du skal få den hjelpen du trenger for å finne det tilbudet som passer deg. 

Gruppetrening
På Sports Club Sarpsborg har vi i dag to ulike gruppetreningssaler, en funksjonell sone, indoor-running-avdeling, og en spinningsal. Vi tilbyr godt over 20 ulike typer gruppetreningstyper, som passer for de fleste behov. Vi kan tilby alt fra styrketimer, høypuls, yogainspirerte timer, spinning, senior-timer, kom-i-gang-timer, crossfil-inspirerte timer, løpetimer m.m. Timene inneholder ulik tempo, intensitet, og krav til koordinasjon og form. Vi kan tilby ulike konsepter, som velkjente LesMills, Zumba, yoga m.m. Spør din treningsveileder eller oss i resepsjonen hvis du har noen spørsmål. Se våre også timeforklaring for mer informasjon, eller timeplanen for en oversikt.

Styrke- og kondisjonstrening
Med et av landets største tilbud av maskiner og utstyr så bør du finne det du trenger. I våre ulike avdelinger finner du et stort utvalg i styrkeapparater, funksjonelt ustyr, kondisjonmaskiner, rehabiliteringsmaskiner og utstyr m.m. Du har alltid tilgang til gratis treningveiledning som medlem på Sports Club Sarpsborg, i tillegg til fysioterapeuter og personlig trener som kan skreddersy treningsprogrammer for deg som krever tettere oppfølging og/eller coaching. 

Ricochet (squash)
For deg som liker å utfordre konkurranseinnstinktet, samt forbrenne masse kalorier på en morsom og sosial måte. Ricochet likner litt på squash, og består av 2 eller 4 spillere som leier en bane, to racketer og en ball. Alt utstyr kan du få tak i via resepsjonen. Du kan ha fri tilgang til ricochet i medlemskapet ditt, evt. betale per gang for ikke-medlemmer. Vi tilbyr også nybegynner trening for herrer og damer hver uke, som en fin måte å komme i gang på. Vi arrangerer også alt fra mindre turneringer, til ukentlig ligaspill og en internasjonal turnering - Norway Open, hvert år. For å bli med på nybegynner trening, meld deg på via liste i resepsjonen. For mer informasjon om ricochet og medlemskap, trykk her.

For booking:
Medlemmer med ricochet-tilgang: Påmelding
For ikke-medlemmer: ring 69 12 69 00 eller bestill her

Treningsveiledning
Vi tilbyr alltid gratis treningsveiledning, som inneholder en kontaktperson under ditt medlemskap hos oss. Du får da tilgang til en kvalifisert treningsveilder (med bakgrunn som fysioterapi og/eller personlig trener), som setter opp et enkelt treningsprogram, gir deg en guiding for å lykkes med treningen, god helse- og treningstips, og kan eventuelt gi deg et mer skreddersydd opplegg om du har behov for det (mot en ekstra kostnad).

Eget SCS-lekeland
Stress og tidskabalen er noe mange sliter med, og det har vi innsett er veldig viktig for dagens småbarnsforeldre. Mange glemmer seg selv og egen helse midt oppe i alt krav om kjøring, henting, lekser, aktiviteter m.m.. Husk at om din egen trivsel og velvære er det viktigste for at familien skal henge sammen. Egen helse er det viktigste for at du skal kunne gi den omsorgen du ønsker - og hva passer vel da bedre enn at vi underholder barna dine mens du tar en velfortjent service på kroppen din.

Personlig trening og fysioterapi i grupper (TEAM)
Vi tilbyr et bredt tilbud av ulike TEAM, som starter opp så fort vi har en gruppe (fra 3-6 deltakere), med samme mål, noenlunde samme form og interesser. TEAMene er sertifiserte trening- og helseopplegg som typisk varer i minst 10 uker, har konkrete mål, tilbyr en tett oppfølging med motivasjon på å ha det morsomt samtidig som vi når gruppens felles mål. TEAMene kan ta for seg ulike mål og problemstillinger som kosthold, vektreduksjon, ulike livsstilsendringer, boot camp, work shops, "lær-og-tren", "kom-i-gang", "stressless", hjertetrim, røykeslutt, Foodbox-challenge m.m. Vi setter opp kursene ut i fra våre personlige treneres og fysioterapeuters kunnskap/bakgrunn og etter behovet til deg som medlem. 

Personlig Trener
Etterspørselen etter personlig trening har skutt i taket den siste tiden. For å møte de ulike målene til våre medlemmer så har vi måttet ansette flere personlig trenere med ulike bakgrunn, utdannelse, kurser, kunnskap og sertifiseringer. Vi har i dag 7 personlig trener som har bakgrunn fra alt fra kosthold, fysioterapi, styrketrening, kampsport, rehabilitering, løpeteknikk, hjertetrim, mindfullness, fibromyalgi etc. Vi har med andre ord kunnskapen og trenere som kan hjelpe deg med alt fra å gå ned i vekt, til å få en livsstilsendring, til å bli bedre i din idrett og/eller bedre din helsesituasjon. Vi vårt tverrfaglig team, så jobber ofte to til flere trenere sammen, hvis du har en kompleks situasjon som krever variert erfaring og kompetanse. Har du spørsmål vedr. personlig trening og ditt behov, så anbefaler vi en kartlegging sammen med vår medlemsrådgiver. Det er gratis og uforpliktende, og du får en personlig helseplan som finner din vei videre.

Fysioterapi- og rehabiliteringsavdeling
Vi har 5 fysioterapeuter, og en svært avansert rehabiliteringsavdeling i tillegg til at vi kan tilby det meste av behandlingsutstyr og maskiner. Dette gjør at våre fysioterapeuter har verktøyet som skal til for at du raskest mulig blir så bra som mulig. Vi har også gode systemer som hjelper deg å ta nye steg fra å være en pasient til å komme i gang med trening. Mange har benyttet denne pasient-perioden til å få treningen inn som en viktig rutine i uken. Ønsker du å bestille en konsultasjonstime med fysioterapi eller en kartlegging/skanning så ta kontakt.

Eventer og inspirerende arrangementer
Hver måned tilbyr vi i tillegg til standard tilbud, ulike eventer og arrangementer for å øke din verdi som medlem. Eksempler kan være rebusløp, quiz, spinning mot barnekreft, danse- og spinningmaraton, ulike utfordringer, ricochet-turneringer, ulike fester og sosiale sammenkomster, ute-trening konkurranser, mindfullness-kurser, ulike typer kurs og foredrag m.m. Arrangementene varierer med i forhold til målet, men preges ofte av sosialt fokus og at du skal ta få en merverdi av ditt medlemskap.

Trening for enhver smak
Vi anbefaler alle våre medlemmer en gjennomgang med en personlig helseplan for at vi skal kunne anbefale deg riktig treningstilbud fra dag 1. Det er viktig for at du skal trene etter den intensiteten du ønsker, og med andre medlemmer som er på noenlunde samme nivå som deg. Vi har et bredt utvalg av lav-terskel- og nybegynner-tilbud for deg som ikke har trent før, men vi har også et bredt utvalg for deg som er viderekommende og satser aktivt innen trening og helse. Vår kartlegging gjør at vi blir kjent med deg, og du vil rask føle deg hjemme i vårt inkluderende miljø.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og omvisning.
Få et tilbud om medlemskap
Meld deg inn
Bli bedre kjent med ditt medlemskap
Kontakt
Relaterte nyheter
godt%20voksen
27.04.2024 15:04
Hvorfor trene på treningssenter?
101679741_190459768860069_4564934775424417792_n
18.06.2023 20:31
Velkommen til årets Morgenfuglen - 1. juli
340566748_540657024888429_4904138284783436164_n
18.04.2023 23:22
Endelig! Nye lanseringer av våre Les Millsprogrammer
godt%20voksen
16.04.2023 14:05
Hvorfor trene på treningssenter?
Relaterte sider
Kontakt
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor Sports Club Sarpsborg
Åpningstider
Historien vår
Treningstilbud
Galleri
Video-galleri
Trening for alle
Uansett hvilken motivasjon du har for å begynne å trene, kan Sports Club Sarpsborg bistå deg og hjelpe deg til å nå dine mål.
Se treningstilbud
Gruppetrening
Meld på
Meld deg inn
GRATIS PERSONLIG HELSEPLAN
Kontakt oss i dag, og vi gir deg en uforpliktende helse-kartlegging (personlig helseplan) til en verdi av kr. 500,-
En personlig helseplan hjelper oss å tilrettelegge et riktig tilbud for deg, slik at du øker sannsyngheten for at du skal nå dine helsemål.
Motta min uforpliktende gratistime
Bli medlem