Tlf: 69 12 69 00   –  Se åpningstider
Fysioterapi og trening
16388666_10102211430158325_1408805829_o
Fysioterapi har vi tilbudt i kombinasjon med treningssenter siden oppstarten i 1981. Våre fysioterapeuter behandler de fleste livsstilssykdommer, skader, diagnoser og plager.

Vårt fysioterapi-tilbud båstår bla. av å lage skreddersydde treningsprogrammer, gjennomfører kroppskanninger, tester, følge opp pasienter/medlemmer og ulike typer behandling og gruppetreninger. Vi har 6 dyktige fysioterapeuter, som står klare til å hjelpe deg med en bedre hverdag. Da vi har et unikt rehabiliterings- og behandlingstilbud så reduserer vi behandlingstiden, samt at vi prøver å tilrettelegge for at du bruker behandlingenstiden til å få deg i gang med trening hvis det er behov for dette.

Sports Club Sarpsborg har 6 fysioterapeuter, hvorav to med driftstilskudd, og 4 private. Det gjør at vi kan ta imot deg som har rekvisisjon, og deg som ønsker akutt hjelp uten rekvisisjon. Lengst erfaring og kanskje markedsledende på kunnskap, og driver forskningsbasert og oppdatert behandlingsvirksomhet. I tillegg til fysioterapeuter kan vi også tilby helsecoaching, rehabiliterings trener, personlig trenere, massør, fotpleie, livsstilcoacher m.m.


Hvorfor velge fysioterapi hos Sports Club Sarpsborg?

Kunnskap og erfaring: 
På Sports Club Sarpsborg har vi et høyt fokus på å holde fysioterapeutene faglig oppdaterte. Det kommer stadig ny forskning som viser hva slags behandling som fungerer, og hva som ikke fungerer. Det er denne forskningen, kombinert med mange års erfaring, som avgjør hva slags behandling du får hos oss.

Markedsledende på utstyr:
Vi har i over 35 år utviklet og sett verdien i å ha investert mye i rehabiliteringsutstyr- og apparater, behandlingsutstyr, variert treningsutstyr m.m. Dette har våre pasienter nytt godt av, noe som gjør at vi også har kortere behandlingstid og gode resultater

Bred kompetanse: 
På Sports Club Sarpsborg kan vi hjelpe deg med plager i håndledd, arm, albue, skulder, hofte, bekken, kne, legg, fot, ankel, muskler, nakke, rygg og kragebein. Vi kan også hjelpe deg med smertetilstander og andre sammensatte plager. 

Fornøyde kunder: 
Mange av våre pasienter velger oss fordi de er fornøyd med tidligere behandling på Sports Club Sarpsborg, eller fordi de har fått Sports Club Sarpsborg anbefalt av venner, rehabiliteringsinstitusjoner, legesentre, og bekjente eller av annet helsepersonell. Nettopp faglig dyktighet, avansert utstyr i tillegg til godt og tverrfaglig samarbeid øker tryggheten til deg som pasient. 

Beliggehet: 
Det er stor parkeringsplass utenfor våre sentralt beliggende lokaler, hvor du som bruker av en av våre tjenester får utstedt eget parkeringskort ved behandling. 

Trening for deg som er til behandling
Ofte vil trening være en sentral del av behandlingen. I slike tilfeller har du som går til behandling på Sports Club Sarpsborg en stor fordel, ettersom Sports Club Sarpsborg også er et topp moderne treningssenter. Det betyr at behandleren har tilgang til alt av treningsutstyr, slik at du kan få et presist og godt treningsopplegg. Du vil etter behov og interesse bli introdusert i treningssalene under behandlingen, for å se om et videre treningstilbud kan være aktuelt for å redusere sannsynligheten for tilbakefall og bedre helse også på lengre sikt.

Relatert gruppetimer for ulike helsemål / plager
På Sports Club Sarpsborg tilbyr vi et bredt tilbud av gruppetimer som passer for ulike diagnoser, helseplager og livssituasjoner. Lær&Tren for seniorer, SterkRygg, Balanse, Stabilitet, Start i Sal, yoga, BodyBalance m.m. er alle ulike gruppetreningstyper med høyt fokus på kompetanse, trygghet, oppfølging. Flere av timene blir instruert av våre fysioterapeuter, og våre terapeuter anbefaler ofte en eller flere av time som en del av opptreningen når du evt. skulle være klar for dette.


Vi har sannsynligvis kunnskapen, behandlingsutstyret og terapeutene som du trenger. Trenger du fysioterapi eller konsultasjon med en fysioterapeut, kontakt oss for en uforpliktende samtale.
Mer fysioterapi-informasjon
Fysioterapi og behandling
Bestill fysioterapi-time
Kontakt
Relaterte nyheter
godt%20voksen
27.04.2024 15:04
Hvorfor trene på treningssenter?
101679741_190459768860069_4564934775424417792_n
18.06.2023 20:31
Velkommen til årets Morgenfuglen - 1. juli
340566748_540657024888429_4904138284783436164_n
18.04.2023 23:22
Endelig! Nye lanseringer av våre Les Millsprogrammer
godt%20voksen
16.04.2023 14:05
Hvorfor trene på treningssenter?
Relaterte sider
Helse og trivsel
Helsehuset SCS
Seniortrim
Styrketrening og kondisjon
Vi hjelper deg i gang
Personlig Trening
Fysioterapi og trening
Gruppetrening
Trening for alle
Uansett hvilken motivasjon du har for å begynne å trene, kan Sports Club Sarpsborg bistå deg og hjelpe deg til å nå dine mål.
Se treningstilbud
Gruppetrening
Meld på
Meld deg inn
GRATIS PERSONLIG HELSEPLAN
Kontakt oss i dag, og vi gir deg en uforpliktende helse-kartlegging (personlig helseplan) til en verdi av kr. 500,-
En personlig helseplan hjelper oss å tilrettelegge et riktig tilbud for deg, slik at du øker sannsyngheten for at du skal nå dine helsemål.
Motta min uforpliktende gratistime
Bli medlem