Tlf: 69 12 69 00   –  Se åpningstider
Personlig Trening
scs136
Hva er en Personlig Trener?
En personlig trener er en coach som har tatt en sertifisert utdannelse + evt. kurser m.m. for å kunne følge opp, coache, tilrettelegg og hjelpe en annen person med å nå sine helsemål. Kravet til kompetanse er ofte ulik fra treningssenter til treningssenter, men uansett så er ofte resultatet til en PT svært tilfredsstillende, og medlemmer som har valgt en PT-løsning vil i over 90 % av tilfellene klare å nå sine mål. Treningen skjer hyppigere, resultatene kommer raskere og man her mer morsomt når man trener. Du får også et tilrettelagt opplegg som passer deg, dine behov og helsetilstand.

Vi på SCS har tro på høy faglig og sosial kompetanse, for å ta våre medlemmer på alvor, og for å kunne tilby tjeneste / oppfølging som virkelig medlemmet trenger / ønsker. Jo høyere kompetanse, jo dypere kan man gå inn i ulike problemstillinger / mål. Dette er svært viktig, da personlig trening/oppfølging består like mye av oppfølgingen mellom vært PT-time som selve treningsøkten man gjennomfører sammen. Avhengig av behov/mål kan opplegget bestå av riktig trening mellom besøkene, hvile vs. aktivitet, kostholdsoppfølging, behandling av ulike skader, tilpasset hverdag i forbindelse med stress, langsiktighet og andre hensyn. Uten den nødvendige kompetansen så vil man i mange tilfeller bruke lenger tid på å nå mål, trene/spise feil eller miste motivasjonen.

Hva er egentlig personlig trening?
Personlig Trening vil si at du sammen med en personlig trener blir enige om en vei mot et helsemål. PTen vil igjennom en personlig helseplan kartlegge behov, mål, helsetilstand m.m., kunne følge deg opp så mye som du har behov/ønske om. Varighet og hyppighet vil variere i forhold til behov og mål. Men resultatet viser som nevnt tidligere at over 90 % når sine mål, i tillegg til at man øker treningsgleden. En dyktig PT vil kunne gi deg en total oppfølgingsplan som går så langt inn i dybden som må til for å nå målene. Dette kan innebære mental coaching/oppfølging, kostholdsoppfølging/tilrettelegging, coaching, livsstilspartner, sparringspartner, trener, og motivator. Du har behov - vi har kompetansen.

Hvorfor betale for Personlig Trening?
Personlig trening er for deg som trenger tips, en som følger deg opp i hverdagen eller mot ditt mål. Du mangler kanskje den nødvendige motivasjonen og kompetansen for å komme ditt du ønsker. Personlig trening er for alle - og vi ser at alt fra toppidrettsutøvere til overvektige, til mosjonister eller personer med ulike diagnoser / problemer ønsker av ulike årsaker hjelp. Hyppigheten varierer etter behov, men mange starter med hyppige møter før man reduserer 1-1 møtene på kort eller lengre sikt - igjen avhengig av behov / interesse / tidsperspektiv.
De fleste av oss vet viktigheten av å holde oss i form, og at helsen er det viktigste vi har for å klare og prestere maks i hverdagen, holde humøret opp, redusere plager m.m. Til tross for dette så er hele 80 % altfor lite aktive. Det er spesielt denne delen av befolkningen som PT vil ha en svært god effekt. Regelmessig trening har vist seg å faktisk kan øke livslendgen med hele 5-10 år - i tillegg til at man lever mer tilfreds og med mye mindre plager. Endring av livsstil er blant de vanligste målene. Og de positive konsekvensene er mange; mindre humørsvingninger, mer energi i hverdagen, bedre selvtillit, bedre selvfølelse, mindre stress, bedre imunforsvar i tillegg til hundrevis av andre gode grunner.  Unnskyldningene er mange - men disse forsvinner raskt når en PT får deg til å tenke annerledes og treningen blir raskt en selvfølge og noe du gleder deg til.

Hvem passer PT for?
ALLE!
Livstillsendringer, vektreduksjon, vektoppgang, idrettsrelaterte mål, oppfølging, takle alderdom, bedre psyke, mindre plager, rehabilitering, habilitering, kostholdsendring, kostholdsoppføling ++ Målene varierer like mye som hvilke typer mennesker som ønsker å benytte seg av PT. Vi kan følge opp alt fra barn (under 10 år) som ikke har noen andre aktiviteter som passer, men som ønsker å komme i bedre form, øke selvtillit med mer - opp til seniorer i 80- 90 års alderen som vil øke styrken, balanse og energien i hverdagen, redusere plager m.m.
Vi har stort variasjon og kunnskapsbase hos våre 7 PTer. De har alle sine styrker og flere er både kostholdsveiledere, har flere bachelor- og masterutdannelser i trening/kost/idrett/fysioterapi - i tillegg til kurs, erfaring m.m.
Helsen er det viktigste man har, så hvorfor skal man ikke koste på seg dette? Prisen per måned er lavere enn de fleste forestiller seg, og resultatene vil komme til å overraske deg :-)

Hvordan går jeg frem når jeg ønsker PT?
Du kan ta kontakt med resepsjonen, slik at de kan gi deg en kort gjennomgang, ellers så anbefaler vi deg å ta kontakt med våre medlemsrådgivere som guider deg til riktig PT / oppfølger. Du kan selvfølgelig også kontakte PTen du har sett for deg eller hørt om direkte. Via e-post, direkte når du møter de på SCS eller resepsjonen.

Betaling på avtalegiro / fakturering
Betaling skjer stadig oftere via vanlig avtalegiro og over en lengre periode. PT-oppfølginen skjer ofte over en lengre og mer langsiktige tidspersktiv enn tidligere.. Dette har ført til både økt tilfredshet og bedre resultater. En livsstilsendring kan ta noe tid, og i tyngre perioder er det bra å ha en som kan dra «lasset» sammen med deg.

Bør jeg velge PT nå eller vente?
Svaret er NÅ! Mange roer ned treningen til tider av ulike årsaker. Unnskyldningene er mange. Å avvente pga sommerferie, at man skal snart på ferie, vente til man er frisk nok i ryggen etc., er velkjente unnskyldninger som bare flytter problemet. Husk at det kun tar 2 uker før musklene du har bygd opp begynner å «skrumpe». Skal du snart reise, eller av andre grunner er i en situasjon som gjør at du ikke kan trene maks, ta kontakt med en PT når motivasjonen er der. En PT kan få deg til å tenke annerledes, få opp gleden slik at du får en mer aktiv ferie med flere gleder, eller du vil kunne håndtere en skade eller operasjon bedre ved at man gjør forebyggende arbeid.

Kan man prate med en PT uten at det koster noe?
JA! Alle våre PT-er stiller gjerne opp på en uforpliktende samtale for å gå igjennom hva dette innebærer - helt uforpliktende og kostnadsfritt. Du kan få svar på alt du lurer på, og få en gjennomgang for å kartlegge behov, interesser, mål, helsesituasjon m.m. Snakk med oss, så kan vi booke en tid til deg.

Kan flere trene sammen?
JA!
Du kan både trene sammen med en venn, barn etc., men kravet er at man har noenlunde samme mål. Vi ser også at flere velger en Team-løsning med alt fra 3-8 deltakere. Pris per person reduseres med antallet, men vi ser ofte at man motiveres av grupper med tett oppfølging. Måloppnåelsen er fortsatt høy, og det er viktig å presiseres at dette skiller seg veldig fra standard gruppetimer pga tett kommunikasjon, tett oppfølging og opplegg som kun er tilpasset gruppen.

SCS setter tilbyr stadig nye og ulike typer kurs for mindre grupper med samme mål. Gruppene kan bestå av alt fra 3 - 8 personer, og innebære alt fra boksing, senior trening, kostholdskurs, lær&tren, røykeslutt, livsstilssykdoms-kurs, boot camp, løpetrening ++

Hva gjør jeg om jeg har flere mål? Dvs. har smerter i tillegg til et mål om å bedre helsen?
Vi har stor bredde i vårt team, og samarbeid er svært viktig. Vi har PTer som er fysioterapeuter, livsstilscoacher, rehabiliteringstrenere, kostholdsveildere etc., men vi jobber ofte tverfaglig med oppfølgingen. F.eks så ser vi at mange starter med fysioterapi for en myk overgang med behandling før man etter hvert går over til PT som går mer på livsstilsendringer / vektreduksjon m.m, mens andre kan kombinere detter under hele prosessen. Et tverrfaglig team som utnytter hverandres erfaringer/kunnskap vil gi deg en unik oppfølginsmulighet.

Fins det andre alternativ for deg som ikke har råd til PT?
JA!
SCS tilbyr alltid gratis veiledning til alle våre medlemmer. Denne personen vil alltid være din oppfølger og kontaktperson så lenge du er medlem på SCS. Den vil booke møter, passe på at du møter opp, ta kontakt med jevne mellomrom og sette opp standard treningsprogrammer. Du kan også mot en ekstra kostnad sette opp et avansert/tilrettelagt treningsprogram/splitt program evt. inkludert gjennomgang og oppfølging, sette opp et kostholdsprogram, ta kroppsanalysetest, GEN-test, blodtrykktest, kroppskanning, kondisjons- og styrketest ++

Vi på Sports Club Sarpsborg er i dag veldig stolte av å kunne tilby hele 11 stykk kompetente, trivelig og svært dyktige medarbeidere som kan tilby alt fra fysioterapi, personlig trening, treningsveiledning, massasje og velvære.

Ta kontakt om du har noen spørsmål! SCS skal være best på variert tilbud, trivsel og kunnskap i Østfold :-) 

Trykk på linkene om du ønsker mer informasjon om personlig trening, fysioterapi, og PT-team.
 
Kartlegg meg for å finne riktig trener
Personlig Trening
Jeg ønsker mer informasjon om personlig trening
Kontakt
Relaterte nyheter
godt%20voksen
27.04.2024 15:04
Hvorfor trene på treningssenter?
101679741_190459768860069_4564934775424417792_n
18.06.2023 20:31
Velkommen til årets Morgenfuglen - 1. juli
340566748_540657024888429_4904138284783436164_n
18.04.2023 23:22
Endelig! Nye lanseringer av våre Les Millsprogrammer
godt%20voksen
16.04.2023 14:05
Hvorfor trene på treningssenter?
Relaterte sider
Helse og trivsel
Helsehuset SCS
Seniortrim
Styrketrening og kondisjon
Vi hjelper deg i gang
Personlig Trening
Fysioterapi og trening
Gruppetrening
Trening for alle
Uansett hvilken motivasjon du har for å begynne å trene, kan Sports Club Sarpsborg bistå deg og hjelpe deg til å nå dine mål.
Se treningstilbud
Gruppetrening
Meld på
Meld deg inn
GRATIS PERSONLIG HELSEPLAN
Kontakt oss i dag, og vi gir deg en uforpliktende helse-kartlegging (personlig helseplan) til en verdi av kr. 500,-
En personlig helseplan hjelper oss å tilrettelegge et riktig tilbud for deg, slik at du øker sannsyngheten for at du skal nå dine helsemål.
Motta min uforpliktende gratistime
Bli medlem