Tlf: 69 12 69 00   –  Se åpningstider
Ofte stilte spørsmål
spm
Hvordan blir jeg medlem?
Det er flere måter å bli medlem på. Du kan kontakte oss via telefon (69126900), sende oss en e-post (kontakt@sportsclubsarpsborg.no), kontakte oss her eller komme innom og prate med oss i resepsjonen.

Har vi fysioterapi?
Vi har 2 fysioterapeuter med driftstilskudd (som krever rekvisisjon), og 3 privte fysioterapeuter, som tar i mot raske henvendelser.

Må jeg være medlem for å få fysioterapi?
Nei. Men vi tilrettelegger gjerne medlemskap, om du ønsker å komme i gang med treningen samtidig. Fysioterapeutene kan sette opp tilrettelagte treningsopplegg etter ditt behov. Du har sammen med fysioterapeutene tilgang treningssenteret under opptrening, rehabilitering og behandling.

Har dere massasje?
Ja, vi kan tilby en egen velvære-avdeling - inkl. fotpleie, ulike typer massasje, vippe-extrension, og ulike typer voksing m.m. Avdelingen er stadig i utvikling, og et sentralt lokale med gratis parkering er noe mange setter pris på.

Hvor kan jeg parkere?
Vi tilbyr en egen parkeringsplass tett inntil treningssenteret. Husk å få et eget parkeringskort i resepsjonen. Det er også mye parkering i området, som er gratis etter kl. 16.00

Hvorfor skal jeg velge Sports Club Sarpsborg?
Vi mener du har mange grunner til dette. Vårt fokus på trivsel, full bemanning, høy kvalitet og et bredt tilbud er noe mange setter pris på. Vi har også de fleste tilbud som de fleste kan tilby, men også mye som mange tilbud som du også finner svært få andre steder. For mer info, se her.

Hvordan kommer jeg i gang?
Når du føler deg klar for å starte, er det viktig for oss at du blir godt imottatt fra første dag. Derfor tilbyr vi alle en personlig helseplan, for å finne ut ditt behov, mål og treningsnivå for at vi skal kunne guide deg inn på riktig trening og tilbud. Alle får en egen kontaktperson og treningsveileder som skal hjelpe deg på veien videre, hvis du ikke ønsker en personlig trener eller fysioterapeut som følger deg opp. Trygghet og oppfølging er noe vi prioriterer høyt, for at du skal tenke langsiktig og få den verdien du ønsker av medlemskapet ditt. For mer informasjon, se her.

Hvorfor skal jeg velge personlig trening?
Personlig trening er for deg som trenger hjelp med kosthold, tilrettelegge trening i forhold til ulike plager, mål, livsstilsendring m.m., livscoach, rehabilitering etter operasjon og mye mer. Mange har et negativt syn på personlig trening, men vi ser at tilfredsheten og måloppnåelsen hos de som velger personlig trening øker med over 80 %. Du vil sannsynligvis nå ditt helsemål, bli flinkere til å trene regelmessig, du vil få mer glede med trening og du vil ha en partner som hele tiden tilrettelegger et opplegg som øker din motivasjon. For mer informasjon, se her.

Kan jeg være med på gruppetimer?
Svaret er veldig sannsynlig, JA! Vi har gruppetimer for de aller fleste. Enten du er ung, eldre (90+), sprek, nybegynner, aktiv idrettsmann, aldri trent før så har vi et godt tilbud. Gruppetrening øker sannsynligheten for et godt treningsutbytte, samt økt sannsynlighet for at du øker treningsgleden. Det sosiale og gruppefølelsen er viktig, og våre dyktige instruktører hjelper deg med å lykkes i forhold til ditt mål. Din kontaktperson og medlemstrener vil hjelpe deg med å finne riktig(e) gruppetime(r) for deg. For mer informasjon, se her.

Hvem kan jeg spørre om jeg lurer på noe?
Spør din medlemstrener eller resepsjonen om det er noe. De kan hjelpe deg med det aller meste, evt. så vil de hjelpe deg med å finne riktig person for hjelp.

Hvor kan jeg henvende meg om jeg har klager, eller andre henvendelser?
Du kan sende oss en e-post (kontakt@sportsclubsarpsborg.no), kontakte oss via hjemmesiden eller prate med oss i resepsjonen så skal vi gjøre det vi kan for å bedre problemet eller hjelpe deg. Alle tilbakemeldinger er gode tilbakemeldinger - og noe som er viktig for økt trivsel.

Hva slags priser tilbyr vi på Sports Club Sarpsborg?
Vi har bevisst ikke lagt ut priser på vår hjemmeside. Vi ønsker nemlig å gå igjennom en personlig helseplan og gi deg en ordentlig omvisning på vårt treningssenter for å vise hva vi kan tilby for at du skal se verdien i prisen vi tilbyr. Samtidig, så kan vi informere at vi er svært konkurransedyktige på pris - og spesielt når vi kan tilby markedets bredeste tilbud. Ta kontakt for en liten uforpliktende gjennomgang. Vi har også sett at over 90% av de som kommer innom vårt treningssenter tegner treningsavtale når man får se tilbudet vi kan gi, og om du kun er ute etter prisen, så mister du en viktig faktor i hvorfor du betaler noe mer enn et lavpris-treningssenter - nemlig at vi bryr oss om at du skal lykkes over tid.

Tilbyr Sports Club Sarpsborg kun bindingstid?
Vi har dropp-inn og 1-månedsavtaler for deg som ønsker det. Men for oss er satsingen på deg som ønsker et langsiktig helsetilbud. På Sports Club Sarpsborg er trivsel viktig, samt at du føler deg velkommen. Derfor vil du som ønsker å være en del av vår klubb, få en høy status og deg er deg som vi kan tilby en god pris og ordentlig godt tilbud til. 

Kan jeg trener andre steder om jeg er på ferie eller på jobbreise?
Ja, vi har flere treningssenter nettverk, som vi samarbeider med for at du skal kunne trene når du er på ferie. Vi er et lokalt treningssenter, men kan også tilby minst like godt treningssnettverk som de store kjedene - uten at du må tegne gullmedlemskap. 

Kan jeg trene, selv om jeg sliter med en skade, eller har andre helseproblemer?
Sannsynligvis ja! Trening er stort sett den beste medisinen uansett helseplage. Men er du usikker på hva du kan trene, eller hva slags hensyn du bør ta så anbefaler vi at du får en helseplan for en medlemstrener eller fysioterapeut før du starter. Trener man feil, kan du bli værre. Så det er veldig viktig at du vet hva du gjør. Sports Club Sarpsborg har et bredt team med mye kunnskap, som kan hjelpe deg neste uansett hva du trenger hjelp til. Er vi usikre så vil vi alltid henvise videre til lege for videre undersøkelse og/eller mr/røntgen.

Har dere barnepass?
Ja! Vi tilbyr barnepass med egne barnepassere. Husk at barnepassen har egne åpningstider, og at vi kun tillater at barna benytter barnepassen under åpningstiden.

Har vi lav-terskel-gruppetimer?
JA, og vi har mange ulike typer. Både senior-timer, medisinske gruppetimer (holdt av fysioterapeuter) m.m. er noe som stadig vokser da vi ser et økende behov for dette. Ta kontakt med medlemstreneren din for mer informasjon.

Kan jeg ta tester på Sports Club Sarpsborg?
Ja, vi kan tilby svært bredt tilbud av tester. Kroppsanalyse, GEN-tester, fysiske tester, kroppskanninger og andre fysioterapeutiske tester for ulike behov. Vi anbefaler alle som har et konkret mål å ta en test for å ha noe å jobbe mot. Dette skaper mening med hvorfor man trener, og dermed høyere motivasjon. Testene er kun mellom deg og den treneren/terapeuten du tar testen med, og selvfølgelig konfidensiell.

Hva slags treningtilbud kan Sports Club Sarpsborg tilby?
Vi kan tilby deg aller meste. Vi har over 450 ulike treningsapparater og maskiner, 4 ulike gruppetreningssaler, 4 ulike styrke- og kondisjonsavdelinger. Du bør finne det du trenger, enten du er en aktiv idrettsutøver, syklist, mosjonist eller nybegynner. Mangfold og variasjon er viktig, og dette er noe vi har utviklet over 35 år.

Hvem vil føle seg mest hjemme på Sports Club Sarpsborg?
Du som er positiv og setter pris på et inkluderende og trivelig miljø vil trives best. Man må ikke nødvendigvis være så sosial, men vi er et ujålete treningssenter hvor du fint kan føle deg vel selv om du ikke har de nyeste og dyreste treningsklærne. Du kan komme som du er, og du er hjertelig velkommen så lenge du følger vårt trivselsreglement. 
Relaterte nyheter
godt%20voksen
27.04.2024 15:04
Hvorfor trene på treningssenter?
101679741_190459768860069_4564934775424417792_n
18.06.2023 20:31
Velkommen til årets Morgenfuglen - 1. juli
340566748_540657024888429_4904138284783436164_n
18.04.2023 23:22
Endelig! Nye lanseringer av våre Les Millsprogrammer
godt%20voksen
16.04.2023 14:05
Hvorfor trene på treningssenter?
Relaterte sider
Kontakt
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor Sports Club Sarpsborg
Åpningstider
Historien vår
Treningstilbud
Galleri
Video-galleri
Trening for alle
Uansett hvilken motivasjon du har for å begynne å trene, kan Sports Club Sarpsborg bistå deg og hjelpe deg til å nå dine mål.
Se treningstilbud
Gruppetrening
Meld på
Meld deg inn
GRATIS PERSONLIG HELSEPLAN
Kontakt oss i dag, og vi gir deg en uforpliktende helse-kartlegging (personlig helseplan) til en verdi av kr. 500,-
En personlig helseplan hjelper oss å tilrettelegge et riktig tilbud for deg, slik at du øker sannsyngheten for at du skal nå dine helsemål.
Motta min uforpliktende gratistime
Bli medlem