Tlf: 69 12 69 00   –  Se åpningstider
MASSASJE, FOTPLEIE OG VELVÆRE
80313958_742526182897969_4162168290187149312_n
Massasje og velvære - Unn deg litt SCS-luksus

Vi har de siste årene utviklet vår trening-, fysikaslske- og SPA-tilbud, til å også kunne tilby en variert velvære-avdeling på Sports Club Sarpsborg. Den er vi veldig stolte av, og vi ser at flere ser viktigheten av å ta vare på kroppen på ulike måter for å føle en økt velvære. Våre velvære-behandlere og tilrettelagte tilbud har stor fokus på at du skal stresse ned og ta vare på deg selv.

Vår sentrale beliggenhet med gratis parkering er noe mange setter pris på. Når du i tillegg evt. kan kombinere dette med andre gode helsetilbud som fysioterapi, trening, sosialt miljø, god service i flotte lokaler, så kan vi muligens hjelpe deg også med andre helsemål og velværefaktorer.


Massasje, fotpleie, negler og vipper i egen velvære-avdeling
Vi har utviklet en egen velvære-avdeling, som har blitt en viktig suplement til helsetilbudet vårt. Hverdagen preges av mye stress, og vi bruker mye tid på å tilfredstille de rundt oss, jobb, barn m.m. Å kunne unne seg til "hverdags-luksus", hvor DU er i fokus, har vist seg å øke selvfølelsen og bedre helsen.

Vår velvære-avdeling består av en massør og en velvære-behandler, i tillegg til personlig trenere og fysioterapeuter som også kan tilby relavante tilbud, med fokus på helsen, behandling etc. SCS har stort fokus på å tilby kvalitet, og derfor er våre behandlere sertifiserte og svært kompente i sine fag. Her jobber vi med gode produkter, gode arbeidsvilkår og det viktigste av alt er at du skal få det resultatet du ønsker :-) 

Noen eksempler på hva vi tilbyr:
  • "Mindfullness"
  • Sportsmassasje 
  • Aromamassasje 
  • Delt / Full kroppsmassasje 
  • Relax-massasje 
  • Ulike typer vippe-behandlinger
  • Ulike typer negl-behandlinger
  • Fotpleie
 

SPA-avdeling

Vi har i både herre- og damegarderoben egne områder for ulike behov. Egen dusj-avdeling, toppes med både vanlig badstue og infrarød-badstue, massasjestoler, solarium og fotbad. Bruk hele medlemskapet og få maks ut av verdien på abonnementet ditt. Dette er også tilbud som kan være med på å stresse ned, bedre selvfølelsen m.m. Vi har også sett at økt bruk av disse tilbudene, fører til bedre treningsrutiner og økt treningsglede. OG det viktigste av alt - dette er tilbud som du og kroppen fortjener :-)

 

KVALITET - Produkt og terapeuter

Som en helseaktør er det viktig at vi kan tilby kvalitet i alt vi foretar oss. Det gjelder selvfølgelig at produktene vi bruker i velvære-behandlingen er av ypperste kvalitet. Våre organiske produkter er naturlig for kroppen, noe mange er blitt opptatt av. Men for å utnytte de gode produktene, så er vi nødt til å kunne tilby gode terapeuter som kan produktene, og som vet når man kan/skal benytte de. Og som kan/vet hvilke typer behandlinger som passer for ulike behov/ønsker. At våre terapeuter bla. er medlem av Norsk Massasjeforening viser at de har den nødvendige bakgrunnen som bransjen har satt som krav for å være medlem.
 Andre velvære tilbud

Etterspørselen etter ulike velvære tilbud økes, og da må vi på Sports Club Sarpsborg være med å tilrettelegge for å tilfredsstille disse behovene. Derfor har vi lagt tilrette for flere lavterskel gruppetimer med fokus på kropp og sjel, flere yoga/BodyBalance-timer, bedre og større café med fokus på trivsel og hygge, flere sosiale eventer, mer kvalitet og økt kunnskap i treningsveiledning for trygghet og økt treningsglede, nytt og svært behagelig velvære-rom (åpnes snart), økt cafè-utvalg (drikke, barer, mat etc.), flere sittegrupper og flere treningsveiledere for økt trivsel.


Ring oss på telefon 69126900 eller kontakt oss for spørsmål eller for å booke en tid
 
Kontakt oss
Kontakt
Bestill time
Kontakt
Relaterte nyheter
261926552_171562545129778_6104931688229694361_n
14.06.2022 12:08
Vi søker en energisk, engasjert og målrettet personlig trener/fysioterapeut til familen vår
barnerom
17.02.2022 21:14
Vi får endelig åpne lekelandet vårt igjen!
scs88
07.12.2021 21:53
Nye tiltak - men dette klarer vi også!
newyou_jpg_003
10.10.2021 22:01
En god, gjennomtenkt og myk start danner grunnlaget for en langsiktig livsstilsendring
Relaterte sider
Fysioterapi og behandling
Massasje og velvære
GEN-test
Kroppskanning og testing
Roede-kurs
Riccochet / squash
Personlig Trening
Kosthold
Personlig Helseplan
Treningsveiledning
Barnepass
Gruppetrening
Teens Club
Team / Small Group Training
Trening for alle
Uansett hvilken motivasjon du har for å begynne å trene, kan Sports Club Sarpsborg bistå deg og hjelpe deg til å nå dine mål.
Se treningstilbud
Gruppetrening
Meld på
Meld deg inn
GRATIS PERSONLIG HELSEPLAN
Kontakt oss i dag, og vi gir deg en uforpliktende helse-kartlegging (personlig helseplan) til en verdi av kr. 500,-
En personlig helseplan hjelper oss å tilrettelegge et riktig tilbud for deg, slik at du øker sannsyngheten for at du skal nå dine helsemål.
Motta min uforpliktende gratistime
Bli medlem