Tlf: 69 12 69 00   –  Se åpningstider
Gruppetrening for alle
bodybalance 1
Sports Club Sarpsborg kan tilby det aller meste innen helserelaterte tilbud og tjenester. Vi har 4 ulike typer gruppetreningssaler, hvor du kan finne alt fra fysioterapi-gruppetimer, yoga, senior-timer, ulike typer spinning, høypuls, styrke, mage/rygg, rumpe/lår, crossfit-inspirert og mye mer. Vi satser også hardt på konsepter som Zumba og Les Mills, med sertifiserte og svært dyktige instruktører.

Nettopp kompetanse og dyktige instruktører er noe vi på Sports Club Sarpsborg jobber hardt for å kunne tilby. Dyktige instruktører øker motivasjonen, øker treningsgleden og tryggheten for deg som deltaker. Derfor krever vi at våre instruktører er godkjente og lisensierte via ulike konsepter. Vi har også regelmessige evalueringer og tar spørreundersøkelser og tilbakemeldinger seriøst for at du som medlem skal få den kvaliteten som du forventer når du møter på en gruppetime.

Lav-terskel og spesial-timer
De siste årene har vi sett et klart økende behov og interesse for lav-terskel-timer. Dette er vi veldig glade for, og det viser at stadig flere personer som aldri har "turt" eller følt seg hjemme på et treningssenter nå får et økt tilbud. Sports Club Sarpsborgs mål er å få flere i aktivitet, og nybegynner-timer, lav-terskel-timer og spesial-timer har virkelig satt sine spor på vår gruppetreningsplan. Det kan være alt fra senior-timer, SterkRygg, Start-i-sal, Aktiv-Fibromyalgi, Yoga, BodyBalance, Spinn45, Balanse, Stability m.m.

Vi utvikler vårt eget konsept, basert på vår unike kunnskap og erfaring - Aktiv og Aktiv+
Aktiv og Aktiv+ er vårt nye konsept som gjør det enklere for deg som medlem å skille mellom passende gruppetimer. 

Aktiv   = lav-terskel / nybegynner timer. Lavt - middels tempo/intensitet. Høyt fokus på oppfølging, teknikk, treningsglede og komme-i-gang.
Aktiv+ = viderekommende timer. Middels - høyt tempo/intensitet. Høyt fokus på oppfølging, utvikling, treningsglede.

Nye Aktiv+-timer:

Aktiv - Fibromyalig
Fibromyalgi er vårt seneste tilskudd, og fikk fra første time kjempe god respons blant deltakerne, men også fra andre som nå skal prioritere dette inn som en viktig del av ukeplanen sin. Fokuset blir på treningsglede, samhold, oppfølging i trygge og gode rammer slik at du som deltaker får en god helsemessig utvikling. Det blir også fokus på at du skal bli mer bevisst på hva du kan gjøre, og ikke gjøre, slik at du får en best mulig balanse i hverdagen. En fysioterapeut, med god ekspertise på faget styrer treningen. Timen er satt opp til kl. 13:00 på tirsdager.

Aktiv - Hjerte
Hjertetrim er noe vi har tilbudt i ulike former tidligere, men nå er det første gang som vi kommer til å tilby dette som en del av vårt gruppetreningstilbud og inkludert i medlemskapet. Oppfølging, trygghet og utvikling i gode og trygge rammer, med en kompetent fysioterapeut. Vi skal utvikle hjertemuskelen, og du skal kun trene med andre som har vært i samme situasjon som du/dere kan dele erfaringer, samt forhåpentligvis lære masse nytt. Tidspunkt for timen blir tirsdager kl. 12:00.

Aktiv - Gange
Vi utvikler vår egen utendørs gåtime for hele Sarpsborg som blir tilgjengelig stort sett i hele sommer. Fokuset blir å samle en lystig gjeng, komme seg ut og i aktivitet. Tempoet blir lavt til moderat, så timen blir mer å komme seg ut og være sammen med andre - ikke for å bli i best mulig form. Dette er et lav-terskel-tilbud, så du som føler at dørstokkmila er veldig lang - du skal føle deg hjemme! Så ta med venner, naboer, familiemedlemmer mm. Vi kommer tilbake med tidspunkt.

Kommer senere:
Aktiv - Kols
Aktiv - Diabetes
Aktiv - Mor/Barn

Aktiv+, Les Mills, Spinning, Dans m.m.
Sports Club Sarpsborg har tilbudt gruppetrening siden tidlig på 90-tallet. Dette tilbudet utvkles også stadig, og derfor kommer det også flere nyheter i itillegg til dagens store utvalg av kondisjon, styrke og andre høyintensitets-timer. Variasjon er viktig, og vi ser at for å finne treningsglede over tid, så er gruppetrening ofte det som fungerer best, for flest. Derfor skal vi også tilby det beste gruppetreningstilbudet. Vi har vært blant Norges mest trofaste Les Mills kunde. Les Mills er og har fortsatt det beste ryktet innen gruppetrening. Det er det strengeste konseptet, i forhold til kvalitet på time og instruktør, som gjør at du som deltaker får den beste kvaliteten. Vi tar også jevnlig evaluering og har mye intern og ekstern kursing av våre instruktører for at vi stadig skal utvikle oss og tilby den seneste trendene/kunnskapen innen hvert felt.

Av nyheter som kommer:
Aktiv+  Grit (Les Mills)
Aktiv+ Crossfit-inspirerte timer (navn på konsept kommer)

For en oversikt over kommende ukes gruppetreningsplan, barnepass og ledige ricochet-tider. Se her

 
Bli medlem
Se full timeplan
Relaterte nyheter
bodybalance 1
06.02.2018 23:56
Hvordan starte med fysisk aktivitet og bevegelse
Les mer
scs120
07.12.2017 20:15
Sammen blir vi bedre! Det er tid for å evaluere året 2017!
Les mer
skjerm kampanje norv des 2017
22.11.2017 23:50
Vi tilbyr Black Friday-tilbud ut året
Les mer
workout1
18.11.2017 13:04
For en dag! VI er i gang med Workout for Water
Les mer
Gruppetrening
Sports Club Sarpsborg kan tilby det aller meste innen helserelaterte tilbud og tjenester. Vi har 4 ulike typer gruppetreningssaler, og hvor du kan finne alt fra fysioterapi-gruppetimer, yoga, senior-timer, ulike typer spinning, høypuls, styrke, mage/rygg, rumpe/lår, crossfit-inspirert og mye mer. Vi satser også hardt på konsepter som Zumba og Les Mills, med sertifiserte og svært dyktige instruktører.
Påmelding gruppetime
Mer informasjon om gruppetrening
anbefalte treningstimer
Relaterte Nyheter
Halloween
30.10.2017 22:52
Les mer
Kosthold
12.10.2017 22:24
Les mer
Mai-kampanje
23.05.2017 21:00
Les mer
sittestilling
29.04.2017 23:09
Les mer
Åpent Hus - uke 17
20.04.2017 15:05
Les mer
Røykeslutt
23.01.2017 23:17
Les mer
Lær&Tren
19.01.2017 21:37
Les mer
Åpningstider i julen
11.12.2016 16:26
Les mer
muskelvekst
29.10.2016 23:23
Les mer
Atrose
29.10.2016 23:10
Les mer
14364380-senior-citizens-exercising-with-blue-gym-balls-in-fitness-center-stock-photo
21.10.2016 09:11
Les mer
Relaterte sider
Bedre helse
SPA, trivsel og velvære
Seniortrim
Styrketrening og kondisjon
Hvordan komme i gang?
Personlig Trening
Fysioterapi og trening
Gruppetrening
Trening for alle
Uansett hvilken motivasjon du har for å begynne å trene, kan Sports Club Sarpsborg bistå deg og hjelpe deg til å nå dine mål.
Se treningstilbud
Meld på
GRATIS PERSONLIG HELSEPLAN
Kontakt oss i dag, og vi gir deg en uforpliktende helse-kartlegging (personlig helseplan) til en verdi av kr. 500,-
En personlig helseplan hjelper oss å tilrettelegge et riktig tilbud for deg, slik at du øker sannsyngheten for at du skal nå dine helsemål.
Motta min uforpliktende gratistime